Bøker om å lære poker

Det er mange nyttige måter å forbedre pokerspillet ditt på og selvfølgelig muligheten til å øke gevinster og dermed minske dine tap. For å utvikle dine ferdigheter må du også lære deg å se spillet fra flere sider.

Det finnes mange gode pokerbøker for å gå i dybden på teorien bak poker, de kan brukes for å øke kunnskapsnivået ditt, men de er ikke alle av samme kvalitet.

De kan handle om strategier i vanlig pokerspill eller de kan fokusere mer på hvordan enkelte spillere oppfører seg under turneringer og spill og dermed lære seg å bruke dette til ditt eget gode.

Dersom du er nybegynner kan det lønne seg å lese mange forskjellige teoribøker for å forstå hele spillet riktig, etter du er blitt kjent med konseptet og de grunnleggende teknikkene kan du fortsette å utvikle deg. Det er derimot noen bøker som anbefales til både nybegynnere og til erfarne spillere. De gir en innføring i turneringsteori, psykologiske faktorer og også tips til hvordan å lykkes i nettpoker. Omtrent 90% av titlene er å finne i store bokhandlere på nett, som Amazon.com.

En bok som mange anbefaler å starte med er «The Theory Of Poker», denne sies å ha vært inspirasjon til å satse på spillet av mange av dagens store spillere.