Blogg om norsk mannlig mote

Ordet blogg er et engelsk ord satt sammen av web og logg, og er etterhvert blitt noe helt vanlig i det norske samfunnet. Det startet i 1997 i USA da en amerikaner startet å publisere en weblogg, og har i dag utviklet seg til å bli den nye boken – med personlige fortellinger og bilder, enkelt tilrettelagt på nettet.

De fleste toppbloggerne er kvinner, og ofte også unge jenter, som kan leve av å utdype sine tanker om alt fra hår og sminke, negler, hverdagsutfordringer til klær og mote. Det florerer av moteblogger for kvinner, skrevet og laget av kvinner. Men hvor er mannfolka når det kommer til klær, klesstiler og moderne mote?

Moteriktige bloggere

Egentlig er det merkelig at ikke flere menn har tatt initiativet til dette, ettersom det finnes så mange flotte nettbutikker og motesider for menn. Et godt eksempel er Stayhard, hvor du finner moteriktige herreklær. Når det finnes så fine butikker på nettet som kan promotere klær for menn innen en rekke stilarter burde det også være flere moteblogger for menn. Når du i tillegg kan lese om hvilket enormt inntektspotensial det er mulighet for å opptjene med en populær blogg virker det ekstra fristende.

Det gjelder bare å skrive om det siste innen klær og mote, og inkludere noen bilder av høy kvalitet. Vi er sikre på at gode sponsorer ville stått i kø for slik publisitet. Det finnes faktisk svært få gode norske, mannlige bloggere med klær og mote som tema. I Minmote sin liste over de beste mannlige motebloggerne er det et fokus på USA. Vi anbefaler disse bloggene, men ønsker oss fortsatt noen norske mannlige motebloggere. Så vår oppfordring til klesbevisste menn: Kom i gang med en skikkelig moteblogg, som kan ta opp konkurransen med jentene!