Bøker om Poker

Chris Moorman og Dan Harrington er gode pokerspillere som også har skrevet om spillet. Begge er bestselgende forfattere av pocketbøker på Amazon.

Chris Moorman

Chris Moorman ble født i 1985. Han er en britisk pokerspiller, som har spilt inn mer enn 10,7 millioner dollar på internettpoker. Han var en av lederne i 2011 World Series of Poker Player of the Year. Han har ingen armbånd fra World Series of Poker, men har spilt tre finalebord og har vunnet enda flere pengepremier. Han har flere ganger vært rangert som verdens beste pokerspiller i onlineturneringer, og er den mestvinnende pokerspilleren online.Kallenavnet hans på nettet er Moorman1, og han spiller på mange nettsider, inkludert PokerStars, Full Tilt Poker, Ultimate Bet, Party Poker og Bodog. Boken hans kan kjøpes her: www.amazon.com.

Dan Harrington

Dan Harrington har vært profesjonell pokerspiller siden 1982, og har vunnet mange no-limit hold’em turneringer, inkludert det europeiske pokermesterskapet i 1995 og no-limit Hold’em turneringen i WSOP i 1995. Han begynte faktisk som sjakkspiller, og vant også sjakkturneringer. Deretter gikk han over til å spille backgammon, før han begynte med poker. Han har spilt WSOP Championships Event 16 ganger, og kommet til fire finalebord. Han har også brukt kunnskapen sin til å skrive pokerbøker. Expert Strategy for No-Limit Tournaments er en serie på tre bøker. I tillegg har han skrevet How to Win at No-Limit Money Games, volum 1 og 2. Bøkene er skrevet sammen med Bill Robertie.Dersom man vil lære seg poker er disse bøkene uvurderlig. Poker er et veldig underholdende spill, og et spill man aldri blir lei av. Ettersom spillet krever mer enn flaks, kan man påvirke utfallet gjennom å lære seg teknikker og strategier. Gjennom å lære de rette strategiene, kan man øke vinnermulighetene sine i spillet.